top of page

Дали сакате специјална видео честитка или честитка од Милано? Тие ќе снимаат за вас:

 

  • Роденденска честитка
  • Свршувачка снимка во која тој прашува „Дали сакаш да се омажиш...?“
  • Свадбено видео во која им го честита бракот на младенците и им ја предвидува судбината
  • Секоја чест  за јубилеи, полнолетство и успеси
  • Сите видови поздрав
  • Снимка за социјалните мрежи
  • Видео со закажување

Ваш поздрав или поздрав од Милано

€500,00Price